Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi a pus punct admiterii din acest an

La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi s-au afisat, ieri, rezultatele concursului de admitere. Dintre cei 359 de candidati, doi au fost admisi fara examen, fiind laureati ai Olimpiadei nationale de Dogmatica si Istoria Bisericii Ortodoxe Romane. Alti 108 candidati au fost admisi pe locurile subventionate, iar 95 de candidati pe locurile cu taxa. La sectia ‘Teologie Pastorala’, cea mai mare medie, pentru locurile subventionate, a fost 9,39, iar ultima 7,66. Pentru locurile cu taxa, media cea mai mare a fost 8,45, iar cea mai mica 7,20.

La sectia ‘Teologie Didactica’, cea mai mare medie, la locurile subventionate, a fost 9,56, in timp ce media cea mai mica a fost 8,42. La locurile cu taxa, prima medie de admitere a fost 9,41, iar ultima 6,38.

La sectia ‘Teologie Asistenta-Sociala’, pentru locurile finantate de la buget, cea mai mare medie a fost 9,19, iar cea mai mica 8,42. Pentru locurile cu taxa, cea mai mare medie a fost 8,35, iar cea mai mica 8,03.

La sectia ‘Arta Sacra’, pentru locurile subventionate, prima medie cu care s-a intrat a fost 9,27, iar ultima 6,52. Pentru locurile cu taxa, prima medie a fost 6,19, iar ultima 5,67. Potrivit afirmatiilor conducerii facultatii, exista posibilitatea ca 70 de candidati declarati respinsi sa intre pe locurile cu taxa, in functie de medie, in conditiile in care astazi Senatul Universitatii ‘Al. Ioan Cuza’ va aproba cererea trimisa in acest sens.

Comentarii Facebook


Știri recente