Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi a organizat sambata, 9 decembrie a.c., intalnirea profesorilor de Teologie Pastorala.

La sfarsitul saptamanii, mai precis sambata, 9 decembrie 2006, a avut loc intalnirea profesorilor de Teologie Pastorala de la Facultatile de Teologie Ortodoxa din tara.

Evenimentul a fost gazduit de Inalt Prea Sfintitul Daniel – Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi.

Sedinta a fost prezidata de Inalt Prea Sfintitul Daniel – Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. In cadrul cuvantului de deschidere, Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Daniel a facut o prezentare a discutiilor care au avut loc la precedenta intalnire, cea a profesorilor de Dogmatica care a avut loc in zilele de 25-26 noiembrie 2006.

Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Daniel al Moldovei si Bucovinei a pus accent apoi pe necesitatea prezentei Mistagogiei ortodoxe in disciplinele teologice si a evidentiat problemele care trebuie luate in considerare atunci cand se vorbeste despre disciplina Teologie Pastorala predata in Facultatile de Teologie Ortodoxa din tara.

La eveniment au participat reprezentanti a 9 Facultati de Teologie Ortodoxa de pe tot cuprinsul tarii.

Comentarii Facebook


Știri recente