Expoziție Pascală la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila

La Teatrul „Maria Filotti” din Brăila a fost deschisă o expoziție pascală de icoane, ouă încondeiate și aranjamente florale.

La vernisajul care a avut loc astăzi, 9 aprilie, a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos care a spus: „Orașul a cultivat întotdeauna florile și ne bucurăm să vedem aici izvoarele frumuseții expuse față în față și aici ne referim la florile din serile Primăriei, dar ne referim și la expoziția de ouă pascale care înveșnicesc aceleași culori ale florilor care într-un fel simbolizează și frumusețea creației care înverzește și înflorește primăvara”, informează TRINITAS TV.

La eveniment au participat numeroși brăileni, precum și reprezentanții principalelor instituții administrative și culturale locale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…