Expoziție organizată de Asociația Vasiliada la Penitenciarul ‘Pelendava’ din Craiova

Asociația Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei, în parteneriat cu Penitenciarul ‘Pelendava’ și Centrul de Formare Profesională al Adulților Dolj au organizat astăzi, 26 martie 2009, de la ora 11.00, expoziția intitulată generic „Din mâna unui tâmplar rom”.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul Penitenciarului Pelendava – șoseaua Caracal km 8 – și se înscrie în activitățile Proiectul „Trans-Formare Socio-Profesională pentru deținuți”, finanțat prin Programul – PHARE 2006 – Măsuri de Incluziune Socială, implementat de Asociația Vasiliada în parteneriat cu Penitenciarul Pelendava Craiova și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Dolj.

Cu ocazia evenimentului au fost expuse obiecte realizate de persoanele private de libertate de la Penitenciarului Pelendava care au fost calificate în domeniul tâmplăriei universale. De asemenea, în cadrul evenimentului au fost decernate absolvenților cursului de tâmplărie, diplomele privind atestarea profesională în meseria de tâmplar universal.

Asociația Vasiliada sprijină persoanelor private de libertate custodiate de Penitenciarul Pelendava prin acordarea serviciilor de consiliere socială și mediere socio-profesională.

Sursa: Mitropolia Olteniei

Comentarii Facebook


Știri recente

Postul Naşterii Domnului: Resurse

Vă oferim mai multe resurse digitale pentru a parcurge perioada de postire cu folos duhovnicesc.  Postul Crăciunului, care a început în data de 15 noiembrie, amintește de postul îndelungat al patriarhilor și drepților din Vechiul…