Expoziție fotografică la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

În holul etajului 1 al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a fost prezentată astăzi, 25 mai, expoziția de fotografie și interviuri „Mâna întinsă care nu spune nicio poveste nu primește nimic”. Evenimentul a fost organizat de Asociația Studenților Teologi Ortodocși din București, informează TRINITAS TV.

„Aceste fotografii atrag un semnal de alarmă pe care nu numai ei îl fac, ci îl fac atâtea organizații sub diferite forme în mass-media ne atrag asupra problemelor pe care le au cetățenii acestei țări. Totodată, această expoziție atrage atenția și ne invită pe noi cei care suntem teologi, profesori, preoți să avem inițiative mai concrete în ceea ce privește pe acești oameni ai străzii, pe cei care din diferite motive au renunțat la statutul lor social pe care l-au avut la un moment dat și au ajuns în stradă cerșind și la mila celorlalți concetățeni ai lor”, a spus Pr. Prof. Dr. Emanoil Băbuș, prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

Alte informații despre expoziție aflăm de la lector doctor Laurențiu Tănase de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București: „Este o experiență lăudabilă din partea studenților care ar trebui privită dintr-o triplă perspectivă. În primul rând, faptul că în spatele nostru se găsește munca de creație benevolă a studenților și ochiul talentat al celor care au făcut fotografii și au realizat investigarea pe teren”.

Fotografiile expuse și interviurile au fost realizate de studenți ai Asociației. Expoziția putea fi vizitată în holul Facultății de Teologie până în luna septembrie a acestui an.

Comentarii Facebook


Știri recente