Expoziție de tablouri la Primăria Sectorului II din Capitală cu prilejul comemorării Părintelui profesor Constantin Galeriu

Părintele profesor Constantin Galeriu va fi comemorat mâine, 9 august, la primăria sectorului II din Capitală printr-o expoziție de tablouri. Lucrările scot în evidență gestica și chipul luminos al Părintelui Galeriu. Evenimentul marchează și împlinirea a 7 ani de la trecerea sa la Domnul.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Alexandru Gherasim, parohul Bisericii „Sfântul Silvestru” din Capitală: „Parohia ‘Sfântul Silvestru’ în parteneriat cu primăria sectorului II organizează o expoziție care să ne amintească de părintele profesor Constantin Galeriu. Mai exact, vor fi prezentate 16 tablouri ale părintelui care redau gestica deosebită din timpul predicilor. De asemenea, la această expoziție am mai adăugat icoane din Biserica ‘Sfântul Silvestru’ și alte obiecte valoroase care au fost aduse în această biserică prin strădania părintelui Constantin Galeriu. Nu am vrut ca acest popas comemorativ la șapte ani de la trecerea sa la Domnul să fie marcat doar în Biserica ‘Sfântul Silvestru’, ci să aibă acces mai mulți credincioși și de aceea am ales sala mare a primăriei sectorului II, mai ales ca multe dintre obiectele expuse, de obicei, sunt ținute în Sfântul Altar”.

Comentarii Facebook


Știri recente