Expozitie de sculptura in lemn intitulata ‘Omagiu Crucii’ la Buzau

La Biblioteca Judeteana ‘Vasile Voiculescu’ din Municipiul Buzau s-a deschis astazi Expozitia de sculptura in lemn intitulata ‘Omagiu Crucii’, expozitie realizata de sculptorul buzoian amator dr. Dragos Potecasu.

Autorul, medic pensionar, s-a retras intr-o localitate izolata din Muntii Buzaului, Margaritesti, de unde apare periodic cu inedite lucrari de sculptura in lemn. O parte din creatiile sale se regasesc in colectii particulare din Spania, Italia, Germania, Olanda si Romania.

‘Expozitia ‘Omagiu Crucii’ este o expozitie unica, o lucrare de suflet si de credinta, ofranda adusa simbolului cel mai curat al crestinatatii, Sfanta Cruce.’, a precizat doctorul in Teologie Mihail Milea, profesor la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Buzau.

Cele peste 60 de lucrari realizate in lemn de tei vor fi expuse in luna octombrie 2004 si la Cercul Militar din Bucuresti.

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…