Expoziție de icoane pe sticlă la Cluj

Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’ din Cluj-Napoca a fost gazda unui eveniment deosebit din viața micilor creștini ai orașului transilvan, informează „Ziarul Lumina”. Astfel, miercuri, 20 iunie, a avut loc vernisarea unei expoziții de icoane pe sticlă. Expozanții au fost elevii clasei a II-a C de la Școala ‘Ioan Bob’ din Cluj-Napoca, prezenți în număr mare la evenimentul dedicat lor. Sub îndrumarea învățătoarei Mandolica Alupoaei, elevii au avut posibilitatea să-și etaleze talentul artistic, dar și să-și arate credința curată în Dumnezeu. Aflați în al doilea an de pictură pe sticlă, copiii au surprins în icoanele expuse la biserica amintită chipul Născătoarei de Dumnezeu și al Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Gazda evenimentului, părintele paroh Dan Hognogi, le-a povestit elevilor despre copilul Samuel din Vechiul Testament și bucuria îngerilor care au în pază copii apropiați de Biserică și de Dumnezeu.

Pentru cei 29 de copilași prezenți la biserică, membrii grupului parohial de tineret au pregătit în curtea lăcașului de cult un scurt program muzical și recreativ. La sfârșitul întâlnirii, părintele Dan Hognogi le-a oferit copiilor dulciuri și fructe din partea parohiei, iar din partea tinerilor de aici, copiii au primit baloane și câte o carte religioasă.

Comentarii Facebook


Știri recente