Expoziție de icoane organizată de elevii Școlii numărul 4 din Suceava

Elevii Școlii numărul 4 din Suceava organizează mâine, 26 martie, o Expoziție de icoane în centrul Comercial Iulius Mall. Expoziția „Fereastră spre cer” reunește lucrări ale elevilor de la mai multe licee din Suceava și va fi vernisată mâine la ora 12:00.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, Traian Chiliman, profesor la Școala numărul 4 din Suceava și organizatorul expoziției: „Expunem lucrări ale copiilor de la clasa a II- a până la clasa a VIII- a. Expoziția este închinată Sfintei Sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Totodată, va mai expune și un grup de elevi de la Clubul copiilor din Vatra Dornei câteva lucrări cu icoane pe sticlă. Această expoziție va rămâne deschisă două săptămâni. Deci, în Săptămâna Patimilor și în Săptămâna Luminată”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…