Expoziție de icoane la Drobeta Turnu Severin

Zilele acestea, Hipermarketul Cora organizează Târgul de Primăvară, în cadrul căruia severinenii pot admira pe galerii diverse expoziții tematice.

O dimensiune cu totul deosebită a evenimentului o reprezintă expoziția de icoane ortodoxe, realizată de către membrii Asociației Filantropia Severin, din cadrul Episcopiei Severinului și Strehaiei, în perioada 23-25 martie, între orele 09:00 – 21:00, după cum ne-a precizat Cătălin Cernătescu.

Cu acest prilej, membrii Asociației invită toți cetățenii urbei noastre la o vizită de suflet pe aceste galerii, vizitatorii interesați putând achiziționa orice icoană expusă, pentru bucuria și binecuvântarea casei ori pentru a o oferi în dar.

Trebuie menționat faptul că lucrările expuse sunt realizate în Atelierul de Icoane „Sfântul Apostol și Evanghelist Luca” din municipiu.

Comenzile se pot face și de pe site-ul www.ateliericoane.ro sau de la atelierul de lucru situat în curtea bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din cartierul Schela Cladovei al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Icoanele realizate la atelier se pot achiziționa și de la Magazinul de cărți și obiecte bisericești al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Comentarii Facebook


Știri recente