Expoziție de Fotografie dedicată Protejării Mediului la Târgu Jiu

Expoziția itinerantă de fotografie dedicată protejării mediului, organizată de Fundația „Cuvântul care zidește” a Mitropoliei Olteniei, a ajuns ieri, 15 martie, la Târgu Jiu. După ce a fost organizată în mai multe unități de învățământ din județul Dolj, expoziția a fost vernisată și în județul Gorj, fiind găzduită în această săptămână de Liceul Teologic din Târgu Jiu.

În cadrul evenimentului de ieri a fost prezentat un film documentar realizat în Studioul de Producție Video al Arhiepiscopiei Craiovei, film dedicat protejării văii râurilor, precum și a zonelor de agrement situate pe Valea Jiului.

Mai multe informații cu privire la această expoziție a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Ștefan Andronache, director adjunct al Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu: „Proiectul a fost prezentat acum două luni și semnat de școala noastră cu Fundația Cuvântul care zidește și este un program care se desfășoară sub denumirea Copiii – protectorii naturii. Astăzi a avut loc o expoziție de fotografie care încearcă să prezinte zonele atractive ale județului nostru, zonele cu un potențial turistic ridicat și totodată să conștientizeze copiii cât de importantă este menținerea lor în stadiul în care Dumnezeu de altfel le-a creat”.

Expoziția dedicată protejării mediului va fi găzduită în viitorul apropiat de alte trei unități de învățământ din județul Gorj.

Comentarii Facebook


Știri recente