Expoziție cu lucrări din materiale naturale la Timișoara

Elevii clasei a II-a B de la Centrul școlar pentru educație incluzivă ‘Dumitru Ciumăgeanu’ din Timișoara au organizat, de praznicul Bunei Vestiri, o expoziție cu lucrări realizate din materiale naturale, sub îndrumarea coordonatorilor înv. Mariana Marcela Codrean, prof. Anamaria Tomescu, dr. Rodica Crisbășanu, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Banat.

Vernisajul expoziției a avut loc la Librăria Humanitas ‘Joc Secund’ din Timișoara, de pe str. Lucian Blaga nr. 2. La acest eveniment a participat, ca delegat din partea Arhiepiscopiei Timișoarei, pr. Zaharia Pereș, consilier cultural la Centrul Eparhial, care a transmis organizatorilor și micilor artiști felicitările și binecuvântarea Înalt Preasfințitului Mitropolit Nicolae al Banatului.

Expoziția va fi deschisă publicului până în data de 25 aprilie 2011. Aceasta face parte din proiectul de terapii și terapii complementare intitulat ‘Nu lăsați dragostea să moară, căci dacă dragoste nu e, nimic nu e’, inițiat și implementat de înv. Mariana Marcela Codrean și recunoscut datorită eficienței sale ca instrument și model educațional european în Germania, Serbia, Ungaria și România.

Expoziția a fost realizată în parteneriat cu librăriile ‘Humanitas’, Televiziunea Română Timișoara, Arhiepiscopia Timișoarei, Institutul Intercultural Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara.

Comentarii Facebook


Știri recente