Expoziția „Ferestre spre suflet” la Iași

Fundația ‘Solidaritate și Speranță’ a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei organizează vineri, 11 februarie 2011, la Centrul Mall Moldova din Iași (foto), expoziția ‘Ferestre spre suflet’, informează ‘Ziarul Lumina’, Ediția de Moldova.

Vernisajul va cuprinde lucrări realizate în tehnica ulei de către Teofil Baciu, beneficiar al Centrului de asistență socială și îngrijire la domiciliu ‘Sfântul Mina’ din cadrul Fundației ‘Solidaritate și Speranță’. La eveniment sunt invitați reprezentanți ai autorităților publice locale, dar și persoane iubitoare de artă care doresc să admire lucrările realizate.

‘Scopul acestei expoziții este acela de a-l promova pe domnul Teofil Baciu, beneficiarul nostru, de a face cunoscut talentul și munca pe care o realizează cu mare plăcere. Domnul Teofil Baciu pictează de la vârsta de șapte ani și a absolvit Școala Populară de Artă. A continuat să picteze de-a lungul vieții, însă din cauza unor probleme de sănătate a fost nevoit să renunțe. Centrul de asistență socială și îngrijire la domiciliu ‘Sfântul Mina’ l-a preluat în grijă pe domnul Teofil Baciu anul trecut, când am început să-l sprijinim cu fonduri necesare procurării materialelor de pictură, astfel încât să-și continue munca de artist. În același timp i s-a oferit hrană caldă în fiecare zi. Expoziția este cu vânzare, pentru că dorim ca domnul Teofil Baciu să devină o persoană autonomă prin propriile resurse’, a spus Cătălina Fadur, coordonatorul Centrului de asistență socială și îngrijire la domiciliu ‘Sfântul Mina’.

Comentarii Facebook


Știri recente