Expoziția „Din mâna unui tâmplar rom”, organizată de Asociația Vasiliada la Penitenciarul Pelendava

Asociația Vasiliada în parteneriat cu Penitenciarul Pelendava și Centrul de Formare Profesională al Adulților Dolj organizează la data de 26.03.2009 orele 1100 expoziția intitulată generic „Din mâna unui tâmplar rom”.

Evenimentul se va desfășura la sediul Penitenciarului Pelendava – șoseaua Caracal km 8 – și se înscrie în activitățile Proiectul „Trans-Formare Socio-Profesională pentru deținuți”, finanțat prin Programul – PHARE 2006 – Măsuri de Incluziune Socială, implementat de Asociația Vasiliada în parteneriat cu Penitenciarul Pelendava Craiova și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Dolj.

Cu ocazia evenimentului vor fi expuse obiecte realizate de persoanele private de libertate de la Penitenciarului Pelendava care au fost calificate în domeniul tâmplăriei universale. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi decernate absolvenților cursului de tâmplărie, diplomele privind atestarea profesională în meseria de tâmplar universal.

Asociația Vasiliada sprijină persoanelor private de libertate custodiate de Penitenciarul Pelendava prin acordarea serviciilor de consiliere socială și mediere socio-profesională. Reprezentanții mass-media care doresc să participe la eveniment, sunt rugați să confirme prezența până la data de 25.03.2009 orele 1300 pentru îndeplinirea formalităților legale.

Sursa: Mitropolia Olteniei

Comentarii Facebook


Știri recente