Expoziția concurs Flori pentru mama, la Giurgiu

De Ziua Internațională a Femeii, astăzi, 8 martie, când Biserica evidențiază prețuirea pe care o acordă femeii credincioase, la Centrul Eparhial pentru Copii și Tineret Sfântul Ioan Valahul a avut loc Expoziția concurs Flori pentru mama, informează episcopiagiurgiului.ro. 28 de copii de la Parohia Putineiu, Protoieria Giurgiu, îndrumați de Părintele Paroh Nicolae Bogdan, și elevii Școlii Nr. 8 Acad. Marin Voiculescu din municipiu, coordonați de doamna Profesor Tănase Iuliana, au confecționat și expus felicitări și semne de carte personalizate în cadrul acestei expoziții.

Evenimentul, dedicat anului omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii în Patriarhia Română, a fost organizat cu binecuvatarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, prin intermediul Sectorului Învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Giurgiului.

Acțiunea a conținut și un mic program artistic ce a constat în recitare de poezii închinate mamei dar și fredonarea unor cântece specifice. La finalul concursului, toți participanții au primit diplome, ultimul număr al revitsei eparhiale, iconițe și cărți de rugăciune.

Comentarii Facebook


Știri recente