Examenul de Disertație pentru absolvenții de Studii Masterale, la Facultatea de Teologie Ortodoxă Ilarion V. Felea din Arad

În perioada 15-16 iunie, la Facultatea de Teologie Ortodoxă ‘Ilarion V. Felea’ din Arad s-a desfășurat examenul de disertație pentru absolvenții cursurilor de Master, informează episcopiaaradului.ro. Înainte de începerea sesiunii aceștia au participat la Sfânta Liturghie oficiată în capela Facultății.

Cele două comisii de examinare au trecut, apoi, la evaluarea lucrărilor întocmite de absolvenți. La specializarea „Teologie Sistematică” au participat 12 candidați, iar la specializarea „Teologie Practică” au participat 52. Prezentările tematicilor abordate, precum și modul de întocmire a lucrărilor au dovedit o vie preocupare a acestora pentru cercetarea științifică teologică care se leagă strâns de viața și activitatea Bisericii, ce este chemată să dea răspunsuri concrete și clare diferitelor provocări ale lumii de astăzi.

Finalizarea examinării s-a făcut odată cu depunerea jurământului, PC Prof. dr. Constantin Rus, dând citire catalogului cu mediile generale de absolvire și a rezultatelor obținute în urma examenului de disertație pentru promoția 2011.

Comentarii Facebook


Știri recente