Examenul de capacitate preoțească și examenul de selecționare pentru parohiile din mediul urban, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Marți, 4 octombrie 2011, cu binecuvântarea și sub președinția Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor s-a desfășurat examenul de capacitate preoțească și examenul de selecționare și numire prin concurs la parohiile din mediul urban (municipii și orașe) din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, potrivit sf-esc.ro.

La examenul de capacitate preoțească s-au prezentat 31 de candidați, iar la cel de selecționare pentru parohiile din mediul urban 2 candidați.

Departajarea s-a făcut prin două probe, una scrisă, iar cealaltă prin examinare orală.

La data de 5 octombrie 2011 se vor afișa notele finale, contestațiile putând fi depuse în termen de 24 ore de la momentul afișării.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…