Examene de licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă Episcop Dr. Vasile Coman din Oradea

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în zilele de 29 și 30 iunie 2011, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” a Universității din Oradea, se va desfășura examenul de licență al promoției 2011, specializările Teologie Pastorală și Teologie Socială, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

În prima zi, 29 iunie, după-amiază, se vor susține examenele scrise la Disciplinele Fundamentale și de Specialitate, urmând ca în ziua de 30 iunie să se desfășoare proba orală de susținere a lucrării de licență.

De asemenea, absolvenții studiilor de masterat își vor susține disertațiile în data de 30 iunie, la cele trei specializări: Teologie sistematică pe fundamente biblice și patristice; Istorie bisericească și gândire creștină și Teologie pastorală aplicată.

În după-amiaza zilei de 30 iunie 2011, de la ora 17:00, în paraclisul cu hramul „Sfântul Teodor Studitul” din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman”, va avea loc ceremonia depunerii jurământului de credință de către absolvenții promoției 2011 a instituției de învățământ teologic universitar din Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei.

La proba orală de susținere a lucrării de licență și la ceremonia de depunere a jurământului va participa și Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei. Cu acest prilej, Preasfinția Sa va acorda personal un premiu pentru absolventul declarat șef de promoție, constând în cărți și reviste cu conținut teologic, editate de Editura Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române și de Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei.

Comentarii Facebook


Știri recente