Examene de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

În această perioadă, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București organizează nouă sesiune de admitere. Astfel, doritorii pot opta pentru ocuparea locurilor bugetate din cadrul secțiilor: Asistență socială, Teologie didactică și Teologie – Artă sacră.

„Începând cu data de 1 septembrie 2010 vor începe înscrierile pentru cursurile de licență și cursurile de masterat la Facultatea noastră. Aceasta reprezintă a doua sesiune de admitere datorită faptului că mai sunt locuri libere la trei din specializările noastre de licență și anume, Teologie didactică, Teologie asistență socială și Teologie Artă sacră unde există locuri finanțate de la buget și unde mai putem primi studenți care fie nu au promovat Examenul de Bacalaureat în sesiunea din iulie fie nu au optat pentru o specializare până în momentul de față. Înscrierile sunt în perioada 1-6 septembrie, iar între 9-13 septembrie vor fi probele de examen pentru specializările la care se dă examen”, a declarat Pr. Conf. Dr. Daniel Benga, Prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

De asemenea, în această perioadă se desfășoară și înscrierile pentru Masterat: „În același timp în data de 6 septembrie și până în 11 septembrie vor fi înscrierile la Masterat. În această toamnă activează în Facultatea noastră 8 Masterate care privesc specializări foarte diverse plecând de la Teologie Istorică, Biblică, Dogmatică, Artă Sacră, Socială, Comunicare și Comuniune. Toate aceste Masterat încearcă să aprofundeze domenii și discipline pe care studenții noștri le-au studiat într-o primă fază, generală și în cadrul Licenței, și care vor putea fi aprofundate pentru specializare. Cursurile durează doi ani de zile. Sunt cursuri cu frecvență, dar se pot desfășura după masă, după încheierea serviciului, deoarece masteranzii în marea lor majoritate sunt și angajați și astfel venim în întâmpinarea lor prin așezarea acestor ore în cursul după-amiezii”, a mai adăugat Pr. Prodecan Conf. Dr. Daniel Benga.

Mai multe informații puteți obține de la secretariatul Facultății de Teologie Ortodoxă din București sau de pe site-ul www.ftoub.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente