Examen de masterat si studii aprofundate la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Iasi

La Facultatea de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloe’ s-a desfasurat astazi admiterea pentru studii aprofundate si master. Pentru cele 32 de locuri scoase anul acesta la master au candidat 39 de absolventii de facultate. La examen au putut participa absolventii facultatilor de Teologie, Filosofie, Drept , Litere, Psihologie si Istorie cu diploma de licenta si cu media generala de cel putin 8,00. Prea cucernicul parinte conferentiar doctor Gheorghe Popa , Prodecanul Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloe’ a declarat ca facultatea a propus pentru acest an doua specializari: Teologie Biblica si Sistematica si Teologie Istorica si Practica:

‘Vreau sa precizez ca studii aprofundate avem la sectia Teologie-Conservare – Restaurare si avem sapte locuri de la buget si sapte locuri cu taxa. Pentru master, pentru fiecare din cele doua directii de specializare avem cate opt locuri de la buget si opt locuri cu taxa’.

Prea cucernicul parinte conferentiar doctor Gheorghe Popa a mai precizat ca rezultatele examenului vor fi afisate la inceputul saptamanii viitoare.

Comentarii Facebook


Știri recente