Examen de capacitate preoțească în luna martie în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Tinerii teologi din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului care doresc să primească Taina hirotoniei vor susține examenul de capacitate preoțească în ziua de 22 martie 2010 la Centrul Eparhial Roman. Examenul de capacitate, care se va desfășura cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, are drept scop cercetarea chemării pentru preoție și verificarea cunoștințelor dobândite în instituțiile teologice pentru a fi utilizate practic în viața pastorală, potrivit cerințelor vremii, informează Biroul de presă al Episcopiei Romanului.

Informații despre examen și tematica acestuia se pot obține de la Protoieriile din cuprinsul Episcopiei Romanului sau de la Centrul Eparhial Roman.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…