Examen de capacitate preoțească în Arhiepiscopia Bucureștilor

Înscrierile pentru examenul de capacitate preoțească pentru absolvenții de teologie din Arhiepiscopia Bucureștilor se mai pot face până vineri, 5 martie. Examenul va avea loc marți, 22 martie, informează TRINITAS TV.

Susținerea examenului oral va avea loc începând cu ora 9.00, iar a celui scris începând cu ora 12.00. Examenul va fi precedat de un test psihologic, susținut de candidați cu o săptămână înainte de proba orală.

Componența dosarului de înscriere este afișată la avizierul Centrului eparhial din str. Patriarhiei, nr. 21, sector 4, București, și pe site-ul Arhiepiscopiei, www.crestinism-ortodox.ro. Pot promova examenul de capacitate preoțească numai cei care au obținut cel puțin media 7 la cele două probe.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…