Examen de admitere la Seminarul Sf. Ioan Gura De Aur din Târgoviște

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, a avut loc Joi, 31 mai 2011, examenul de admitere a elevilor pentru clasa a IX-a de Seminar.

Examenul a constat din evaluarea competențelor religioase, muzicale și de dicție, în urma căruia au fost promovați un număr de 30 de candidați.

După cum ne informează Biroul De presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei, urmează ca elevii declarați admiși să susțină, în perioada 25-27 iunie a.c., Examenul de Evaluare Națională, iar media de admitere finală va consta în media aritmetică a notelor obținute la examenul de astăzi și la cel de la evaluarea națională.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…