Examen de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca

La Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca s-a desfășurat, astăzi, 23 iulie 2012, examenul de admitere. Candidații la secția Pastorală au susținut proba scrisă, iar cei de la secția Arta Sacră, proba practică eliminatorie de desen și culoare.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Ștefan Iloaie, directorul de departament al Facultății de Teologie din Cluj-Napoca: ‘Examenul s-a desfășurat în condiții foarte bune. Practic nu face altceva decât să ierarhizeze pe cei care doresc să studieze la celelalte două specializări ale facultății noastre: Teologie Didactică și Teologie Asistență socială. Ierarhizarea se face doar în baza mediei de la Bacalaureat și a mediei ultimilor patru ani de la disciplina Religie. Facultatea oferă peste 150 de locuri. Noi am avut înscriși 136 de persoane și ca în ultimii 15 ani va exista și o sesiune de toamnă, astfel încât acolo unde locurile unde nu sunt ocupat în totalitate ele să poată fi ocupate’.

Rezultatele admiterii se vor afișa mâine, 24 iulie 2012, după-amiază sau cel mai târziu miercuri dimineața când pot fi depuse și eventualele contestații.

La Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca se desfășoară în această perioadă și admiterea la nivel master. Aici, s-au înscris 115 candidați la cele cinci specializări. Aceștia vor afla rezultatele deodată cu cei de la nivel de licență.

Comentarii Facebook


Știri recente