Examen de admitere la Facultatea de Teologie din Sibiu

Candidații înscriși la secțiile Pastorală și Teologie Socială de la Facultatea de Teologie din Sibiu, au susținut astăzi, 14 iulie, examenul de admitere. Examenul a constat din testul psihologic, o probă eliminatorie de muzică și interviul de cunoștințe religioase, informează Radio TRINITAS.

Comisia de examinare a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu, Decanul facultății: „Pentru examenul de admitere au fost repartizate 69 de locuri la buget la Teologie Pastorală și 20 de locuri la Secția Asistență Socială, iar cu taxă au fost repartizate 145 de locuri la Teologie Pastorală și 15 locuri la Secția Asistență Socială. S-au înscris 65 la Secția Teologie Pastorală pentru buget și 34 cu taxă și 6 la Asistență socială, urmând să dăm celelalte locuri rămase în sesiunea din toamnă. Pentru acea sesiune avem 20 de locuri la buget și 126 cu taxă. Menționăm un lucru îmbucurător pentru noi, faptul că și în anul acesta s-au înscris la Teologie absolvenți de alte facultăți și avem deja 25 de candidați cu a doua facultate”.

Comentarii Facebook


Știri recente

25 de citate pro-viață de la Patriarhul Daniel

În preajma Bunei Vestiri, când sărbătorim Întruparea Mântuitorului în pântecele Fecioarei Maria și participăm la marșurile pentru viață organizate în numeroase localități din România și Republica Moldova, Basilica.ro prezintă 25 de citate pro-viață de la…