Examen de admitere la București

Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a organizat astăzi, 19 iulie 2011, examenul de admitere pentru anul universitar 2011-2012, potrivit TRINITAS TV. Candidații pentru specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală au susținut un examen scris, constând într-un test grilă, iar candidații pentru Teologie Artă Sacră au avut de susținut o probă eliminatorie la desen.

Pentru celelalte două specializări, Teologie Ortodoxă Didactică și Teologie Ortodoxă Asistență Socială a fost concurs de dosare.

„Am avut 290 de locuri bugetare dintre care la specializarea Teologie Pastorală pe 137 de locuri bugetare s-au prezentat 180 de candidați. Au fost două probe la Teologie Pastorală un test de dogmatică, iar la Artă Sacră o probă eliminatorie de desen. Pentru cei 37 de concurenți care sunt deja absolvenții unei facultăți și s-au înscris pentru specializarea Teologie Pastorală este rezervat un interviu pe teme de teologie dogmatică”, a precizat părintele profesor doctor Ștefan Buchiu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București.

Rezultatele vor fi afișate la sfârșitul săptămânii.

Comentarii Facebook


Știri recente