Evenimente spirituale deosebite in Municipiul Vaslui

La Casa de Cultura ‘Constantin Tanase’ din Municipiul Vaslui are loc astazi un spectacol organizat de Seminarul Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Ioan Gura-de-Aur’ din Husi.

La manifestarea, care va debuta la orele 14.00, vor fi prezenti Prea Sfintitul Ioachim – Episcopul Husilor si Prea Sfintitul Ioan – Episcopul Covasnei si Harghitei, care va sustine si o conferinta.

Mai multe amanunte despre aceste evenimente ne-a oferit corespondentul Radio TRINITAS la Vaslui – Florin Racovita: ‘La Casa de Cultura ‘Constantin Tanase’ din Municipiul Vaslui are loc astazi, incepand cu orele 14.00, un Spectacol organizat de Seminarul Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Ioan Gura-de-Aur’ din Husi, spectacol ce va cuprinde un Concert de colinde si o piesa de teatru cu tema religioasa. In deschiderea Spectacolului, Prea Sfintitul Ioan – Episcopul Covasnei si Harghitei, invitat al Prea Sfintitului Ioachim – Episcopul Husilor, va sustine Conferinta ‘Romania si romanism’. In cursul diminetii, cei doi inalti ierarhi, Prea Sfintitul Ioan – Episcopul Covasnei si Harghitei si Prea Sfintitului Ioachim – Episcopul Husilor, au slujit Sfanta Liturghie la Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’ din Vaslui. Asadar, toti locuitorii Municipiului Vaslui sunt asteptati sa participe la aceste evenimente spirituale deosebite.’

Comentarii Facebook


Știri recente