Evenimente religioase în Arhiepiscopia Tomisului

Constănțenii au participat în număr mare la hramul Bisericii „Sfânta Filofteia”. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, informează TRINITAS TV.

„Sfânta Filofteia ne arată în modul cel mai clar cum trebuie să fie crescuți copiii. Ne arată ce a deveni ea prin ce a primi în dar de la mama sa. Ce ar fi fost ea dacă mama sa nu avea atâta grija de ea? Ar fi fost o micuță păgână care ar fi trăit probabil 50-70 de ani o viață fără rost. A trăit numai 12 ani, însă a trăit o viață intens creștină. În această viață l-a cuprins pe Dumnezeu în inima sa”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie.

După-amiază, ierarhul Tomisului a sfințit o troiță în localitatea constănțeană Peștera, după care a asistat la concertul de colinde susținut în parcul din centrul localității de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…