Evenimente misionare în Parohia Ortodoxă din Coslada, Spania

Duminică, 19 iunie a.c., de sărbătoarea Tuturor Sfinților, a avut loc în biserica parohiei ortodoxe din Coslada, după Sfânta Liturghie, încheierea cursurilor primului an în cadrul Școlii catehetice parohiale „Cuvântul care zidește”. Cu acest prilej, au fost aduse mulțumiri lui Dumnezeu pentru darurile primite și, de asemenea, a fost premiat câștigătorul, desemnat în urma celor două sesiuni de evaluare.

Anul acesta, cea mai bună lucrare a fost a doamnei Gina Iordache care va beneficia de un pelerinaj gratuit în Țara Sfântă, organizat de către parohie în această toamnă, în perioada 1-7 septembrie.

Tot în această duminică, comunitatea a avut bucuria de a avea în mijlocul ei, ca oaspeți și împreună rugători, pe părintele protosinghel Teofil Popescu, starețul Mănăstirii Schimbarea la Față-Cheile Turzii (județul Cluj), însoțit de un părinte ierodiacon și de monahiile de la Reședința eparhială din Spania.

Sărbătoarea a continuat cu o drumeție în Parcul Natural Peñalara (Coto de Rascafría) care se află la aproximativ o oră distanță de Madrid.

Comentarii Facebook


Știri recente