Evenimente de 8 Martie la Curtea de Argeș

Elevii Seminarul Teologic Ortodox „Neagoe Voda Basarab” și cei ai Grupului Școlar Auto din Curtea de Argeș au organizat astăzi un spectacol dedicat zilei de 8 martie. Evenimentul a avut loc la Casa de cultură „George Topârceanu” din Curtea de Argeș.

Mai multe detalii a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Sabin Stancu, directorul Seminarului Teologic din Curtea de Argeș: „Prin muzică a fost marcată această sărbătoare în cinstea femeii, femeia creștină, femeia care se jertfește pe altarul vieții, în slujba și în iubirea aproapelui și a pruncilor pe care ea îi naște. Am vrut cu acest prilej să marcăm, să arătăm jertfa femeii și să aducem un omagiu și o cinste deosebită mamelor noastre, surorilor noastre, soțiilor noastre și fiicelor noastre cu acest prilej, acum, la început de primăvară, de început al vieții și al naturii”.

Profesorul doctor Ion Călinescu, directorul Grupului Școlar Auto – Curtea de Argeș, a oferit și alte informații: „În contextul acestui parteneriat cred că sărbătorirea astăzi a femeii, a mamei constituie un pas în plus în educarea tinerei generații pentru valorile creștine, pentru valorile morale.”

Cele două instituții, Seminarul Teologic și Grupul Școlar Auto, sunt partenere în proiecte similare încă din anul 2006.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…