Eveniment editorial dedicat Părintelui Teofil Părăian

În cadrul conferinței duhovnicești de joi, 19 martie 2009, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, vor avea loc prezentarea ultimei cărți a Părintelui Teofil Părăian, a 4 CD-uri editate de Radio Reîntregirea și a unei mape cu fotografii ale PărinteluiTeofil.

Imediat după conferința Părintelui Teofil va avea loc lansarea primelor 2 CD-uri dedicate împlinirii vârstei de 80 de ani a Părintelui Teofil Părăian, CD-uri ce cuprind 30 de înregistrări cu gânduri și urări adresate Părintelui Teofil de la ierarhi, stareți, duhovnici, fii duhovnicești și alți prieteni ai Părintelui. Cele două CD-uri poartă titlul: „Darul lui Dumnezeu – Părintele Teofil Părăian la 80 de ani”.

Tot atunci se vor lansa și alte două CD-uri cu interviuri realizate de către Părintele Sabin Vodă cu Părintele Teofil Părăian. Unul va cuprinde o tâlcuire la rugăciunea Sfântului Efrem Sirul, iar cel de-al doilea despre lupta cu gândurile.

Părintele Florin Botezan va prezenta ultima carte a Părintelui Teofil Părăian, tipărită la Editura „Asab” din București și care are titlul: „Cale spre bucurie”. Cartea cuprinde cuvântările Părintelui Teofil ținute în cadrul taberelor studențești organizate la Mănăstirea Oașa între anii 2005 – 2007.

Nu în ultimul rând se va prezenta și mapa: „Părintele Teofil – omul bucuriei”, apărută la Editura „Teognost” din Cluj-Napoca, care cuprinde 12 fotografii cu Părintele Teofil Părăian.

Sursa: Radio Reîntregirea

Comentarii Facebook


Știri recente