Evaluarea FORTE la Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, în ziua de 5 octombrie 2011, în sala festivă de la Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei s-a desfășurat întâlnirea de lucru a echipei locale a proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, membrii Permanenței Consiliului Eparhial al Episcopiei Oradiei, protopopii din Eparhie și echipa de management a proiectului din cadrul Patriarhiei Române, după cum ne-a precizat părintele Cristian Rus.

Scopul întâlnirii a fost prezentarea raportului intermediar de evaluare, de către PC Pr. Dorel Moțoc, consilier patriarhal, ca urmare a încheierii etapei a treia a procesului de evaluare din cadrul proiectului.

În cadrul întâlnirii, Chiriarhul Oradiei a ținut să își exprime recunoștința față de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, pentru aleasa purtare de grijă arătată Eparhiei Oradiei, ce s-a concretizat și prin selectarea Episcopiei Oradiei ca parte a acestui proiect, FORTE.

De asemenea, Preasfinția Sa a menționat că: „Pentru Biserica dreptmăritoare din Bihor acest proiect prezintă o importanță deosebită, deoarece este nevoie de o perfecționare permanentă, în vederea consolidării și eficientizării activităților desfășurate, mai ales în contextul confesional și etnic delicat din această parte a țării.”

Comentarii Facebook


Știri recente