Evaluarea activității de asistență socială în Arhiepiscopia Dunării de Jos

În Parohia Sfântul Spiridon din Galați a avut loc joi, 4 octombrie 2012, întrunirea semestrială a coordonatorilor centrelor sociale, asistenților și lucrătorilor sociali din Arhiepiscopia Dunării de Jos. Reuniunea, prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos a avut drept scop evaluarea activității de asistență socială de la începutul anului până în prezent, precum și revizuirea strategiei de lucru pe viitor.

Au fost abordate și dezbătute problemele practice care privesc bunul mers al activităților sociale, după cum a declarat pentru Radio TRINITAS Consilierul social al eparhiei Dunării de Jos, părintele Ionel Rotaru

Părintele Arhiepiscop a prezentat volumul „5 ani de slujire în Mitropolia Munteniei si Dobrogei”, apărut la editura „Cuvântul vieții”:

„Ce putea fi mai concret decât faptele iubirii milostive întoarse către preoți și lucrătorii din cantinele sociale așa cum sunt prezentate în albumul oferit de Sfânta Patriarhie la cinci ani de slujire rodnică a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Faptele iubirii milostive sunt acum nu doar o carte ci o realitate”, a spus Înaltpreasfinția Sa .

De asemenea, în cadrul reuniunii, Înaltpreasfințitul Casian a prezentat volumul „Faptele iubirii milostive” și albumul „5 ani de patriarhat ai Preafericitului Părinte Daniel al Romaniei”, apărute, recent, la editura BASILICA a Patriarhiei Romane.

Comentarii Facebook


Știri recente