Evaluare pentru formatorii Proiectului FORTE

Pregătirea formatorilor din cadrul proiectului „FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social” s-a încheiat. Zilele acestea, delegați din două eparhii susțin o evaluare la Centrul social-cultural „Sfântul Calinic de la Cernica”. La finalul acestei perioade vor deveni formatori juniori.

După cum informează TRINITAS TV, ofițerul de implementare Ina Rizoaica a declarat: „Pe parcursul proiectului vor continua să lucreze alături de specialiști cu experiență, pentru ca la finalul proiectului să fie și ei traineri cu experiență”.

În cadrul proiectului, care se derulează pe parcursul a trei ani, sunt mai multe etape, după cum a precizat părintele Consilier Dorel Moțoc, Manager de proiect: „Proiectul are multe etape, cuprinzând pe de o parte un calup destul de consistent de formare și pregătire pentru personalul bisericii și, de asemenea, un lucru deosebit de important sunt centrele de resurse care vor fi constituite în cadrul eparhiilor în care se lucrează și cel mai important lucru va fi viitorul Centru Național de pregătire continuă care va fi un Centru al Federației și al Patriarhiei Române”.

Proiectul „FORTE” are 4.000 de beneficiari indirecți și este derulat de Federația „Filantropia” și Patriarhia Română, în parteneriat cu instituții și organizații de profil din Spania.

Comentarii Facebook


Știri recente