Evaluare în cadrul Proiectului FORTE, la Sibiu

Proiectul „FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social – implementat de Federația Filantropia și Patriarhia Română, a ajuns, la Sibiu, la finalul etapei de evaluare organizațională. Raportul intermediar, care sintetizează opiniile celor care participă la interviuri și focus grupuri, a fost prezentat în cadrul unei ședințe.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele consilier Dorel Moțoc, Secretar general al Federației Filantropia: „Această etapă folosește în primul rând pentru identificarea acelor paliere din activitatea eparhiei unde este nevoie de o intervenție pentru formarea personalului și a resurselor umane în general. În al doilea rând, este nevoie de a identifica acele paliere de activitate unde este recomandat să se acorde mai mare atenție pentru intensificarea lucrării respective, astfel încât pe termen mediu și lung să se poată construi o strategie de dezvoltare organizațională a eparhiei”.

Următoarea etapă a proiectului este aceea de identificare și stabilire a persoanelor care vor participa la cursurile de formare.

Proiectul „FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social”, se desfășoară pe parcursul a 36 de luni, până în august 2013.

Comentarii Facebook


Știri recente