Etapa pe sector a Olimpiadei de Religie în Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în ziua de sâmbătă, 25 februarie 2012, s-a desfășurat în Episcopia Oradiei, la nivelul județului Bihor, etapa pe sector a Olimpiadei de Religie ortodoxă. Această etapă se organizează în șase centre, organizate la nivelul județului astfel: Oradea – Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Marghita – Colegiul Național „Octavian Goga”, la Salonta – Colegiul Național „Arany Janos”, Aleșd – Școala cu clasele I-VIII „Constantin Șerban”, Ștei – Școala cu clasele I-VIII „Miron Pompiliu”, după cum ne informează părintele prof. Florin Negruțiu.

Sunt înscriși pentru aceasta etapa a olimpiadei un număr de 573 de elevi de la nivelul claselor V-XII. Subiectele sunt elaborate de un colectiv de cadre didactice constituit din metodiști, responsabili de cerc pedagogic si membri ai Consiliului Consultativ al disciplinei.

Potrivit regulamentului adoptat la nivelului consiliului consultativ, pentru etapa județeană se vor califica cate 5 elevi pe nivel de clasă de la fiecare centru din județ, respectiv cate 10 elevi de la nivelul centrelor din municipiul Oradea.

Etapa județeană se va organiza în data de 10 martie 2012 la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” Oradea.

Comentarii Facebook


Știri recente