Etapa pe eparhie a Concursului „Crezul meu” în Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Sofronie al Oradiei astăzi, 6 mai, în sala festivă a Protopopiatului Oradea s-a desfășurat etapa pe Eparhie a concursului de oratorie „Crezul meu”, la care au luat parte cei 16 elevi care au câștigat la etapa anterioară.

Mai multe detalii cu privire la acest Concurs a oferit pentru TRINITAS TV, Preasfințitul Părinte Episcop Sofronie: „Un părinte contemporan nou, ucenic al Sfântului Siluan din Muntele Athos, spunea că viața aceasta este o școală cu examinări continue iar diploma o primim după ce închidem ochii. Deci suntem într-o școală pe parcursul întregii vieți. Toți așteptăm să primim diploma din partea Mântuitorului și să intrăm ca absolvenți ai cursului vieții pământești, cu succes deplin în Împărăția Cerurilor”.

Elevii care au luat locul I la etapa pe Protopopiate și-au prezentat în plen eseurile, fiind jurizați de către o comisie prezidată de Preasfințitul Părinte Sofronie. Câștigătoare a fost desemnată eleva Diana Herbil, din clasa a VII-a, care a reprezentat parohia Oradea-Zorilor.

Comentarii Facebook


Știri recente