Etapa mitropolitană a Concursului de Muzică Corală Lăudați de Domnul!

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul, din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor organizează luni, 10 octombrie, etapa la nivelul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Concursului național de muzică eclezială corală „Lăudați pe Domnul!”, secțiunea interpretare, informează TRINITAS TV.

Competiția se va desfășura la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, din Capitală, și va reuni formații corale mixte ale liceelor de artă din mitropolie.

„Așteptăm ca invitați patru formații corale ale liceelor de artă din patru eparhii, respectiv, Arhiepiscopia Bucureștilor, Arhiepiscopia Tomisului, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei și Arhiepiscopia Dunării de Jos. De asemenea, avem invitați trei membri în comisia de jurizare”, a declarat Pr. Insp. Adrian Niță de la Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul din Arhiepiscopia Bucureștilor

În cadrul probei de concurs, corurile vor avea la dispoziție, pentru interpretare, 15 minute.

La etapa finală a concursului, care se va desfășura pe 27 octombrie, la Palatul Patriarhiei, vor participa 6 formații corale, câte una din fiecare mitropolie a Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…