Etapa locală a Concursului Național de Creație Copilul în familie, la Drăgășani

La Drăgășani s-a desfășurat miercuri, 6 aprilie, prima etapă locală a Concursului Național de Creație Copilul în familie, informează arhiram.ro. Au participat copii din parohiile Protoieriei Drăgășani.

Competiția s-a desfășurat la Biserica Adormirea Maicii Domnului, din parohia Capu Dealului, orașul Drăgășani, județul Vâlcea și a cuprins două secțiuni: o secțiune literară, la care copiii au prezentat un eseu sau a o lucrare literară de maxim o pagină ce exprimă modul în care se reflectă în viața lor propriul botez și angajamentul creștin în cadrul familiei, și o a doua secțiune artistică, ce a constat în alcătuirea unei picturi, desen sau altă lucrare practică referitoare la Taina Sfântului Botez.

La concurs au participat copii și tinerii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani din parohiile Gorunești, Bălcești II, Mădulari – Bănțești, Zlătărei, Capu Dealului, Valea Bisericii, Fișcălia, Scundu, Ionești II, Blejani și Avrămești, care frecventează lecțiile și activitățile catehetice organizate la nivel de parohie. În lucrările prezentate, copiii s-au dovedit a fi plini de imaginație și originalitate, eseurile fiind rostite cu cursivitate și expresivitate. În urma evaluării au fost desemnați câștigătorii, care la final au primit diplome și premii oferite de Protopopiatul Drăgășani.

Comentarii Facebook


Știri recente