Etapa județeană a Olimpiadei de Religie în Arhiepiscopia Târgoviștei

Sâmbătă, 20 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Dr. Nifon, s-a desfășurat, în Arhiepiscopia Târgoviștei, faza județeană a Olimpiadei de Religie pentru clasele VII-XII. Examenul a avut loc la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur”, la el participând 80 de elevi, proveniți din toate școlile generale și liceele Eparhiei noastre.

La finalul competiției, s-au calificat, pentru Faza națională, 5 elevi de la clasele VII-XII și 2 de la Seminarul Teologic, pentru disciplinele Dogmatică și Noul Testament.

Faza națională a Olimpiadei de Religie va avea loc în Săptămâna Luminată, la Suceava, în perioada 6-10 aprilie, la această etapă a competiției vor participa acei elevi care s-au calificat pe județ sau pe municipiu, câte unul pentru fiecare nivel de studiu, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…