Etapa Județeană a Olimpiadei de Religie în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

În județul Buzău a avut loc astăzi, 20 martie, Etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Competiția s-a desfășurat în cadrul Școlii cu clasele I-VIII nr. 7 din municipiu. La eveniment a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei care i-a binecuvântat și încurajat pe elevii participanți.

Înaltpreasfinția sa a oferit mai multe detalii pentru TRINITAS TV: „Aș dori să vă felicit pentru strădaniile pe care le depuneți pentru a deprinde pe copiii noștri, pe copiii neamului cu învățătura Bisericii noastre Ortodoxe. Sunt într-adevăr strădanii deosebite din partea dumneavoastră și dorințe speciale pentru a forma caractere, pentru a forma specialități”.

La Olimpiada de religie au participat astăzi peste 200 de elevi din școlile și liceele județului Buzău.

Și în acest an la Olimpiada de Religie au participat și elevi de la Liceul pentru deficienți de vedere din Buzău. Fiecare elev a primit astăzi din partea Centrului Eparhial, cărți și iconițe.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…