Eroii militari comemorați de Ziua Națională a României în Parcul Tineretului din București

Eroii militari români căzuți la datorie au fost comemorați astăzi, 1 decembrie, și în Parcul Tineretului din Capitală, acolo unde, în fața monumentului ridicat în cinstea acestora, a fost oficiată o slujbă de pomenire, informează TRINITAS TV.

Manifestarea dedicată eroilor neamului, de Ziua Națională a României, a continuat cu ceremonia depunerii de coroane și jerbe de flori din partea Administrației Prezidențiale și a Guvernului României, a instituțiilor publice din Capitală, a asociațiilor veteranilor de război, dar și a altor oficialități.

Garda de onoare a fost alcătuită din militari ai Batalionului 2 Infanterie „Călugăreni”.

În ciuda vremii neprielnice, la această manifestare s-au aflat cadre militare din toate armele, atașați militari ai țărilor membre NATO, veterani de război, demnitari și oficialități locale.

Monumentul închinat Eroilor militari români căzuți la datorie este amplasat în fața Palatului Național al Copiilor din Parcul Tineretului și a fost inaugurat anul acesta, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…