Episcopia Tulcii în sprijinul sinistraților din Haiti

La fel ca și în alte eparhii din cuprinsul Patriarhiei Române și în Episcopia Tulcii se derulează o acțiune de strângere de fonduri pentru sinistrații cutremurului devastator din Haiti, informează episcopiatulcii.ro. Astfel, cu binecuvântarea P.S. Visarion, episcopul Tulcii, în toate parohiile din cuprinsule Eparhiei se vor organiza colecte în bani destinate celor aflați în dificultate în urma dezastrului din 12 ianuarie 2009.

În zilele de 30- 31 ianuarie și în 2 februarie după Sfânta Liturghie preoții parohi vor rosti un cuvânt de îndemn către credincioși pentru a veni în sprijinul sinistraților după care se vor organiza colecte în acest sens.

Sumele rezultate vor fi trimise la protopopiate care la rândul lor le vor vira în contul Eparhiei cu mențiunea „Pentru sinistrați „, urmând apoi a fi trimise Patriarhiei Române care le va distribui sinistraților.

Acțiunea va continua până la data de 25 februarie a.c, urmărindu-se astfel alinarea suferințelor celor ce au supraviețuit dezastrului dar și punerea în practică poruncii iubirii aproapelui propovăduită de Mântuitorul Iisus Hristos.

Comentarii Facebook


Știri recente