Episcopia Sloboziei și Călărașilor sprijină familiile aflate în dificultate

După cum aflăm dintr-un comunicat de presă remis de Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în cadrul programului Centrul de consiliere și sprijin pentru familiile aflate în dificultate din cadrul Eparhiei, se vor oferi, cu ocazia începerii noului an școlar, rechizite copiilor proveniți din familii nevoiașe.

În cadrul programului social derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, se vor achiziționa 55 de ghiozdane echipate cu toate materialele necesare elevilor, în valoare de 5.398 de lei. Acest program are ca scop prevenirea abandonului școlar și stimularea interesului pentru învățătură.

În cadrul Centrului de consiliere și sprijin pentru familiile aflate în dificultate, înființat prin proiectul PHARE 2006 – Servicii sociale, sunt înregistrați ca beneficiari un număr de 43 de copii școlari și 12 copii preșcolari aflați în familii cu o situație materială foarte dificilă.

A devenit o tradiție ca la începutul fiecărui an școlar Episcopia Sloboziei și Călărașilor să ofere rechizite, alimente și îmbrăcăminte copiilor proveniți din familii sărace.

Comentarii Facebook


Știri recente