Episcopia Severinului și Strehaiei pune la dispoziția persoanelor cu deficiență de vedere Noul Testament în format audio

Episcopia Severinului și Strehaiei vine în sprijinul persoanelor cu deficiență de vedere din eparhie. Prin Biroul de Asistență socială, 40 de persoane din Drobeta-Turnu Severin au primit deja aparate „Megavoice” care conțin transpunerea audio a Noului Testament. Aparatele au fost oferite eparhiei de Societatea Biblică Interconfesională din România, informează TRINITAS TV.

„Acest aparat conține Sfânta Scriptură a Noului Testament cu toate cărțile, iar dumneavoastră aveți posibilitatea, folosind acest dispozitiv, să ascultați cuprinsul cărților Noului Testament. Puteți merge de la carte la carte, de la capitol la capitol sau de la verset la verset. Este o voce care citește fiecare verset în parte, iar dumneavoastră puteți să audiați conținutul Sfintei Scripturi. Acest dispozitiv poate fi purtat oriunde vă deplasați și cred că este de un real folos, având în vedere că puteți asculta oricând simțiți nevoia să cunoașteți mai bine cuvântul lui Dumnezeu”, a spus părintele Stelian Corcoveanu, Inspector la Sectorul Social al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor cu deficiență de vedere din Episcopia Severinului și Strehaiei, pe viitor se intenționează să se înregistreze pe suport audio întreaga Sfântă Scriptură.

Comentarii Facebook


Știri recente