Episcopia Giurgiului sprijină persoanele afectate de inundații

În Episcopia Giurgiului se desfășoară în continuare acțiuni de solidaritate cu familiile sinistrate ca urmare a inundațiilor din nord-estul țării, informează episcopiagiurgiului.ro. La îndemnul Întâistătătorului Eparhiei Giurgiului, preoții și credincioșii de la parohii și mănăstiri, continuă organizarea de colecte în bani, alimente neperisabile și alte bunuri materiale în scopul ajutorării familiilor afectate.

Astfel, Protoieria Herăști, prin preoții și credincioșii de la parohii, a organizat colecte în bani, alimente neperisabile și alte bunuri materiale în scopul ajutorării familiilor sinistrate. În urma acestei colecte, în ziua de 29 iulie un tir încărcat cu 18 tone cereale, alimente, haine și piese de mobilier a plecat către județul Suceava în vederea ajutorării celor sinistrați.

De asemenea, credincioșii din parohiile Dobreni și Câmpurelu, din aceeași Protoierie Herești, au organizat o acțiune de ajutorare a sinistraților din satele afectate de inundații. În urma acestor acțiuni de solidaritate, în ziua de 2 august, un tir încărcat cu cereale, alimente și haine, a plecat către zonele afectate de gravele inundații, în vederea sprijinirii celor care au avut de suferit din cauza revărsării apelor.

Comentarii Facebook


Știri recente