Episcopia Aradului și Hunedoarei trimite ajutoare în Moldova

COMUNICAT

Urmare apelului Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de a veni în ajutorul fraților noștri încercați de urgia apelor, Preasfințitul Părinte TIMOTEI a rânduit în Episcopia Aradului și Hunedoarei colectă în bani, alimente neperisabile, îmbrăcăminte și obiecte casnice. Produsele au fost dirijate de preoții noștri, fie direct, fie prin Primării, în zonele calamitate.

Colecta în bani cifrează 256 646 lei, fiind distribuită tuturor celor trei Centre Eparhiale mai grav afectate de inundații – Arhiepiscopiilor Iașilor, Sucevei și Rădăuților și Epscopiei Maramureșului și Sătmarului.

Nădăjduim că alături de rugăciunile către Cel Atotmilostiv pentru întărirea celor afectați de inundații s-a adus un strop de mângâiere și o rază de nădejde prin ajutorarea lor de către clerul și credincioșii Eparhiei Aradului și Hunedoarei. Mulțumim și pe această cale tuturor celor care au fost și acum alături de semenii lor prin darul făcut ca rod al „Credinței lucrătoare prin iubire” (Gal. 5,6).

Consilier Social,

Pr. Mircea Bupte

Comentarii Facebook


Știri recente