Episcopia Aradului și Hunedoarei a lansat campania de ajutorare a credincioșilor afectați de furia apelor

Urmare apelului Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române privind ajutorarea sinistraților din Arhiepiscopiile Iașilor, Sucevei și Rădăuților și Episcopia Maramureșului și Sătmarului, care au avut de suferit după revărsările de ape din ultimele zile, Preasfințitul Părinte Episcop Dr. Timotei îndeamnă clerul și credincioșii Eparhiei Aradului și Hunedoarei să fie alături de cei ce sunt în necaz și suferință în aceste zile.

Până în Duminica a VIII-a după Rusalii (10 august a.c.) se vor organiza colecte în bani, alimente neperisabile și îmbrăcăminte în toate parohiile, urmând ca luni, 11 august sumele și produsele să fie centralizate la fiecare Protopopiat. La acea dată vor fi date îndrumări precise de către Chiriarh privind distribuirea sumelor în conturile Eparhiilor afectate de inundații, iar produsele vor fi transportate direct la sinistrați.

Rugăm pe Cel Atotmilostiv să răsplătească strădania și jertfelnicia clerului și credincioșilor Eparhiei noastre, care sunt alături de cei încercați de urgia apelor.

Sectorul Social – filantropic

Pr. Mircea Bupte

Comentarii Facebook


Știri recente