Elevii sibieni au colindat la Catedrala mitropolitana

Elevii de la școlile și liceele din Sibiu și împrejurimi au colindat marți, 18 decembrie, la ceas de seară, în Catedrala mitropolitană. În prezența Înalt Preasfințitului Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, a inspectorului de religie din Arhiepiscopia Sibiului, Sorin Joantă, a preoților slujitori de la Catedrala din Sibiu și a multor credincioși din oraș, elevii au cântat diverse colinde tradiționale, conduși de profesorii de religie de la școlile reprezentate de grupurile vocale. Fiecare colindător a primit daruri și felicitări din partea IPS Mitropolit Laurențiu, iar mai apoi ierarhul le-a adresat un cuvânt de mulțumire și le-a explicat înțelesurile duhovnicești ale colindelor.

„Vă întâmpin cu multă bucurie, cu dragoste părintească și mulțumim întâi copiilor, pe care îi așteptăm cu multă dragoste în fiecare an. Vă mulțumim pentru că ne aduceți bucuria prunciei și ne readuceți aminte de copilăria noastră. Cu toții avem acum posibilitatea să ne bucurăm de venirea Pruncului Iisus pe pământ pentru mântuirea noastră. Mulțumim profesorilor de religie și directorilor de la școlile pe care le reprezentați”, a spus IPS Mitropolit Laurențiu, potrivit mitropolia-ardealului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…