Elevii defavorizați de la 9 școli generale și 6 licee bucureștene, sprijiniți de Biserică

Elevii de la 9 școli generale și 6 licee bucureștene vor primi ajutor din partea Bisericii. Ieri, între Arhiepiscopia Bucureștilor și Inspectoratul Școlar al Capitalei a fost încheiat un parteneriat educațional prin care s-au stabilit condițiile și cadrele generale ale unei colaborări de durată pentru susținerea elevilor care provin din familii defavorizate.

Protocolul a fost semnat la sediul Inspectoratului de către Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, și doamna inspector general Mihaela Florescu, informează TRINITAS TV.

Inspectorii, directorii și cadrele didactice susțin că acest parteneriat dintre Biserică și Școală era necesar și că implementarea proiectelor incluse în documentul semnat ieri este o prioritate.

De curând, tot printr-un protocol semnat de Arhiepiscopia Bucureștilor și Inspectorat, Școala Generală numărul 191 din Sectorul 6 al Capitalei a devenit Liceul Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul”.

Tot ieri, după semnarea parteneriatului, Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul a săvârșit și o slujbă de sfințire.

Comentarii Facebook


Știri recente